Kajakk kurs

Tidlig vårpadletur til Fløyholmen.

Idag startet turen på Gjølertangen i strålende solskinn og laber bris. Målet for dagens tur var Fløyholmen, som med dagens værmelding var perfekt for strandhogg.Turer så tidlig i sesongen kan være en utfordring værmessig. Det kan være varmt i sola , men vanntemperaturen er gjerne ikke mer enn ti grader. Det krever god planlegging av deg i forhold til klær og utstyr. Det er obligatorisk å padle med tørrdrakt helt til vanntemperaturen er 15 grader. Husk ull under.Før turen er det viktig at du sier i fra hvor du drar, hvor du har tenkt deg og når du har tenkt og være tilbake. Det gjelder selv om dere er flere på tur. I dag prøvde vi den nye VHF`en  som ga radiokontakt med Tjøme Radio, samt oppdaterte værmeldinger både for norsk og svensk farvann. Så flott kan det være på padletur  om våren.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.