Kajakk kurs

Kontakt oss

MiTu-Padleglede drives av  Miriam Sørsvang og Turid Sæthermoen. Padleglede er noe vi ønsker å dele med akkurat deg.  Vær, vind, lukten av saltvann, bølgeskvulp og lyden av stillhet, det er padling for oss.

Vi setter fokus på sikker padling. Vi hjelper deg å komme i gang, og lærer deg nødvendige redningsteknikker og manøvrering av kajakken. Dette blir gøy 🙂

Miriam Sørsvang, kontaktes på tlf 902 37 616

Miriam Sørsvang

Miriam Sørsvang

Til daglig jobber jeg som fysioterapeut. Er aktivitetsleder i Oslo Kajakklubb og er godkjent av Norges Padleforbund som instruktør for introkurs og grunnkurs hav. Jeg har masse padleerfaring fra indre Oslofjord, Hvaler, Svenskekysten, Vesterålen og Helgelandskysten.  Jeg liker å være aktiv. Elsker friluftsliv både på fjellet og i skogen, men har en forkjærlighet for havet og padling. Padling er ikke bare en sommeraktivitet, men noe du kan holde på med hele året.

 

Turid Sæthermoen, kontaktes på tlf 986 75 775

Til daglig jobber jeg som visningsvert hos Saltdalshytta. Er godkjent av Norges Padleforbund som instruktør for introkurs og grunnkurs hav. Padling fungerer som meditasjon for meg, samtidig som det er utrolig god trening. Jeg har padleerfaring både fra indre Oslofjord, Hvaler, Svenskekysten og Vesterålen. Det å dra ut på tur er blitt en livsstil. Naturen er viktig for meg, både sommer og vinter.  Fjell, skog og hav – det er det å komme seg ut som er viktig. Selv om det blir mye ski på vinteren, er padling også en helårsaktivitet for meg. Så lenge isen ikke har lagt seg, er det fult mulig å ta seg en tur ut med kajakken hvis man har det rette utstyret.

 

Send oss en e-post

Ditt navn (obligatorisk)

Din e-postadresse (obligatorisk)

Emne

Melding