Kajakk kurs

Kontakt oss

MiTu-Padleglede drives av  Turid Sæthermoen og Miriam Sørsvang. Padleglede er noe vi ønsker å dele med akkurat deg.  Vær, vind, lukten av saltvann, bølgeskvulp og lyden av stillhet, det er padling for oss.

Vi setter fokus på sikker padling. Vi hjelper deg å komme i gang. Lærer deg nødvendige redningsteknikker og manøvrering av kajakken. Dette blir gøy 🙂

Miriam Sørsvang, kontaktes på tlf 902 37 616

Miriam Sørsvang

Miriam Sørsvang

Til daglig jobber jeg som fysioterapeut. Er aktivitetsleder i Oslo Kajakklubb og er godkjent av Norges Padleforbund som instruktør for introkurs og grunnkurs hav. Jeg har masse padleerfaring fra indre Oslofjord, Hvaler, Svenskekysten, Vesterålen og Helgelandskysten.  Jeg liker å være aktiv. Elsker friluftsliv både på fjellet og i skogen, men har en forkjærlighet for havet og padling. Padling er ikke bare en sommeraktivitet, men noe du kan holde på med hele året.

Turid Sæthermoen, kontaktes på tlf 986 75 775

Til daglig jobber jeg på barneskole som saksbehandler, men er også utdannet Tankefeltsterapeut og innen NLP coaching. Er aktivitetsleder i Oslo Kajakklubb og godkjent av Norges Padleforbund som instruktør for introkurs og grunnkurs hav.
Jeg  har mange års padleerfaring fra indre Oslofjord, Hvaler, Svenskekysten og Vesterålen. Denne erfaringen og gleden for padling ønsker jeg å dele med deg. Det å dra ut på tur er blitt en livsstil, og det å være ute i naturen er viktig for meg både sommer og vinter.  Padling er noe du kan ha glede av hele året, så lenge du har rett utstyr og følger med på vær og vind.  

Send oss en e-post

    Ditt navn (obligatorisk)

    Din e-postadresse (obligatorisk)

    Emne

    Melding