Kajakk kurs

Teambuilding/kurs tirsdag 28. juni 2016

Vi var så heldig å få lov til å ha den norske ledergruppen fra InfoCare på teambuilding/kurs her hos oss på Åsebu. En morsom og kanskje litt sliten gjeng etter gårsdagens tøffe ledermøte, møtte oss på Åsebu kl 10.00 🙂

Vi startet opp med presentasjon av oss, MiTu og gjengen fra InfoCare. Deretter ble det litt lek, der samarbeid og tillitt ble satt på prøve. Litt informasjon rundt utstyr og padleteknikk ble gjennomgått før alle fikk hver sin kajakk.

Vi padlet først til Geitevikskjær, der ledergruppen ville ha en oppvisning i egenredning og kameratredning i stedet for å prøve det ut selv. Vannet var nok litt kaldt 😉 Mye morro og latter ble det uansett, og etter litt frukt og nøttespising padlet vi videre til Brattestø.

Dette var en supertøff gjeng som ikke hadde noe erfaring med padling fra før. Likevel gikk det knirkefritt opp til Brattestø i frisk vind. Vi holdt oss langs med land hele veien.

På Brattestø gikk vi i land og gjengen fikk påsmurte baguetter og drikke ved Pikesten fyr. Med vind i håret og en nydelig utsikt kunne vi slappe av litt før vi padlet tilbake igjen.

Denne gjengen fikk prøvd seg i 7-8 m/s vind på returen, noe de taklet supert. En sterk ledergjeng både fysisk og psykisk.

Heia InfoCare 🙂 og takk for en strålende dag 🙂

Team1_IMG_7526 Team3_IMG_7529 Team4_IMG_7531 Team5_IMG_7533

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.