Kajakk kurs

Kortreist påsketur i Indre Oslofjord

Planen var en kortreist påsketur med overnatting på Langåra i Indre Oslofjord. Været var perfekt og den korte padleturen fra Halden Brygge gikk som en lek. Selv med sol, lite vind og gode temperaturer, er det utrolig viktig å kle seg etter vanntemperaturen. Tørrdrakt med ull innerst, lue, hansker og godt på bena er et must. Det er også kjekt å ha et sitteunderlag i kajakken både under rumpa og bena, i og med at vannet fortsatt er svært kaldt.

Selv om dette var en kortreist tur og vi bare skulle ligge over en natt, var det mye utstyr som skulle være med. Telt, liggeunderlag, soveposer, vindpose, ekstra klær, lykter, vann, primus, kokesaker, toalettsaker, dopapir, god mat og drikke.  Havkajakken er bygd for tur og opplevelser og har derfor plass til det viktigste. Det som likevel er viktig er å pakke i vanntette poser. Gjerne små slik at man kan dytte de på plass der det er mulig. God pakketeknikk er noe du lærer deg fort etter å ha vært på noen turer.

Med sol da vi padlet ut, og god værmelding for natten, var det bare å sette opp telt og lage seg litt god mat. Mørket falt på og fullmånen kom opp. En helt nydelig kveld. Der satt vi helt alene ute på en holme, og kunne se på lysene der inne i Oslo. Rart å tenke på havet av mennesker der inne, samtidig som vi var helt alene med havet her ute. Kortreist tur, men likevel så flott 🙂

To på tur- gult er kult 🙂

Namm- viktig å kose seg på tur.

Livet er best ute 🙂

Vårt 1000-stjernes hotell for natten.

Morgenstund har alltid gull i munnen når du er på tur 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.