Kajakk kurs

Venninner på padletur

En solfylt dag i Hvalers vakre skjærgård.
Turen gikk fra Skjærhalden og over til Søndre Sandøy der jeg traff Miriam og venninnne Kari. Dette skulle være en kosetur, og turen gikk over til Herføl, mellom Tjeldholmen og Vestre Gylteholmen på østsiden av Herføl. Videre rundt Herføl og vestover mot Store Angeret, for til slutt å gå i land på Fløyholmen. Der solte vi oss og skravlet om alt og ingenting slik man skal en fin sommerdag. Etter at matpakka var fortært og alle tema godt diskutert, padlet vi inn til Skjærhalden. Her var det et yrende folkeliv, og is på bryggekanten var et “must”. Da isen var smeltet og spist, sa vi farvel og padlet igjen hvert til vårt. En nydelig tur i utrolig vakre omgivelser.

 

Gult er kult og ikke minst godt synlig på sjøen. Det er viktig 🙂

Utsikt rett til havs.

Mi=Miriam & Tu=Turid -> PADLEGLEDE 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.