Kajakk kurs

1. mai feiring på sjøen

Hva er bedre enn å feire 1. mai med en padletur i solskinn? Med sol, blå himmel og vind på 2 m/s var det bare å lage god matpakke og drikke, kle seg etter vanntemperatur og ta med sitteunderlag for å holde rumpa varm. Turen startet på Åsebud, som ligger på Asmaløy, Hvaler. Vi padlet ut Asmaløysundet forbi Brattestø og Pikesten fyr. Turen gikk videre til Skinnarholmen som ligger helt i sørenden av Asmaløy. Der ble det matpause, før vi padlet rundt Skinnarholmen og tilbake til Åsebu.

Brattestø og Pikesten fyr.

Blikkstille og klar fin luft 🙂

Vi nyter turen.

Asmaløy til venstre og Skinnarholmen til venstre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.