Kajakk kurs

Aktivitetsledersamling 2.-4. oktober 2015

Kompetansepåfyll for aktivitetsledere, instruktører og veiledere arrangert av Norges Padleforbund ble organisert som workshop med 5 stasjoner. Redning, tauing, teknikktrening, utforskning og lek samt Grunnkurs Hav – hva er utfordringen med å holde kurs.

Her ble det masse bading og lek med dyktige veiledere hvor vi brynet oss på ulike scenarior, alt fra tauing ut fra brott, ulike redningsteknikker for ulike forhold, hva vi gjør når en padler går rundt og ikke kommer opp av seg selv samt teori.

En motiverende og lærerik helg som gjør oss til bedre kursledere.

image

Blir du med på kurs? Det er kjempegøy 🙂

image

Padleglede er det aller viktigste 🙂

image

Tjønneberget på Hvasser i vakre Færder Nasjonalpark

image

Solnedgang fra Tjønneberget

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.