Kajakk kurs

Introkurset på Skjærhalden 17. Juli 2015

Klar for krysning av leden over til Tareholmen.

Klar for krysning av leden over til Tareholmen.

Introkurs i strålende sol fredag 17 Juli. To spente tenåringer  tok utfordringer på strak arm ,og mestret fremdriftstak, svingetak ,rygging  og stopp  fortere enn svint. Imponerende også av  de to sporty voksne , som også i rekordfart lærte det de skulle, før vi gikk i flåte og krysset den 300 meter lange leden ut til Tareholmen. Med rutebåter, cabincruisere , seilbåter og småbåter ,som skulle nyte den fine dagen på sjøen ble det en spennende overfart.

Vel fremme på Tareholmen,ble det vannlek, med synkrondykking i sirkel, og forsøk på og stupe kråke i vannet.

Så ble det knall og fall ut av kajakkene og forsøk på og komme oppi igjen. Kameratredning ble introdusert til slutt, og etterpå ville alle padle rundt Tareholmen,  for og få maks ut av padlegleden alle satt igjen med etter kurset.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.