Kajakk kurs

Introkurs tirsdag 14. juli 2015

Vi var så heldig å ha en supersporty familie med på introkurs denne dagen.
Kurset ble gjennomført i sol, regn, torden, over og under vann. Introduksjon av kajakk, åre, trekk og gjennomgang av padleteknikker på land samt oppvarming ble gjennomført før vi entret vannet. Der ble det øving av fremdriftstakk, rygging, svinging og å stoppe, før vi på rad padlet over sundet til Tarholmen.
Her ble det lek og morro i vannet med kajakk. Deltagerne falt ut av båten, lærte å tømme kajakk og å komme seg opp igjen. De lærte å legge seg i flåte og ble introdusert for cowboy- og åreposeredning.
På tur tilbake til Bystranden samlet vi oss først i flåte for deretter å krysse leden på rekke. Vi padlet tilbake med en avslappet gjeng som var blitt svært komfortable med å sitte i kajakken. En bratt og super læringskurve.

Flåten er klar :-)

Flåten er klar 🙂

Ups, hvor ble de av?

Ups, hvor ble de av?

Balansekunst :-)

Balansekunst 🙂

Superflink:-)

Superflink:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.