Kajakk kurs

Arctic Sea Kayak Race Vesterålen 2014

Arctic Sea Kayak Race er en ukes havpadlerfestival i Vesterålen, med et variert program for alle som liker og være på padletur, med deltakere fra hele verden. Du blir kjent med alle, hvis du vil. Miljøet her er inkluderende, og de lokale padlerne er kjempe serviceinnstilt, og flotte ambassadører for en vakker landsdel, med unik natur.

Du kan velge mellom korte turer på 15-20 km. pr dag eller lengre turer på 20-40 km. pr dag. Variert kurstilbud, som Grunnkurs Hav, Teknikk-kurs , alt med dyktige instruktører. med god kunnskap om lokale padleforhold og gode padle kunnskaper generelt. Turid og jeg valgte langturvarianten, med turer fra 20-40 km.pr dag. Det angrer vi ikke på. Været var strålende hele uken, og vi opplevde og padle på utsiden av Vesterålen, og være nær storhavet, panoramautsikt over Lofoten og Vesterålen og se havørn og niser på nært hold hver dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.