Kajakk kurs

Guidede turer

Med flest soltimer i landet og drøyt 800 øyer og skjær, er det mange grunner til å legge sommerens padletur til Hvaler-øyene. Skjærgården nær svenskegrensen er vernet, og utgjør landets første marine nasjonalpark.

MiTu-padleglede tilbyr guidede turer rundt i Hvalers vakre skjærgård. Minimumskrav for å være med er gjennomført introkurs og at du har padlet litt.

Vi padler i områder der du kun kommer til med kajakk, du får en ubeskrivelig nærhet til sjøen, du kjenner lukten av saltvann, hører måkeskrik og bølgeskvulp mens du glir sakte av gårde gjennom vannet. På turen går vi i land på et lite skjær eller en strand, spiser medbrakt niste og  bare nyter naturen. Det er da padlegleden virkelig kan kjennes.

Hva tar jeg med på tur?
Har du egen kajakk og utstyr, tar du med dette. Ellers er det viktig å kle seg etter været. Ull er alltid lurt å ha på seg. Blir det vått, blir du likevel ikke kald. Mat, varm drikke, sitteunderlag, håndkle, solkrem, solbriller, caps, vanntett pose hvis du har. Tørt skiftetøy. Dette blir kos 🙂

Som en start tilbyr vi to forskjellige turer. Begge med utgangspunkt fra Gjølertangen, Søndre Sandøy.

1. Klikk her for å lese mer om turen Humlungen og Lauer (7,5  km/4 nm)

2. Klikk her for å lese mer om turen Herføl rundt (11 km/6 nm)

 

Pris for 4 timers guidet tur kr 600,-

Påmelding