Kajakk kurs

Introkurs kajakkpadling 4 timer

Laster kart ....

Dato/Tid
Dato(er) - 12.06.2018
16:30 - 20:30

Sted
Ørekroken, Kirkøy, Kirkøy

Beskrivelse

Dette er et kurs for de som ikke har padlet tidligere eller har lyst til å utvide padleerfaringen litt. Deltakerne introduseres til kajakken, utstyret samt håndtering av kajakken. Etter endt kurs har deltakerne gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, vest og introdusert for spruttrekk. I tillegg har vi mye moro og lek i vannet der dere lærer kameratredning og blir introdusert for egenredning. Inkludert i kurset ligger en times padletur etter gjennomgang av nødvendig teknikker og redning. Kurset skal motivere for videre padling.

Trinn 1 i Norges Padleforbunds kursstige. Padleforbundets våttkort med tilhørende oblat koster kr 100.

Målgruppe: Har du litt eller ingen kjenneskap til kajakk og padling generelt, og ønsker en myk start, da er dette kurset for deg. Kurset vil gi deg padleglede, trygghet og mestring. Det vil motivere deg til videre padling.

Kajakk: Vi har noen kajakker til utlån inkl. åre, vest og spruttrekk. Er disse allerede bestilt, synes de ikke i påmeldingsskjemaet. Da må du ha med kajakk, åre, vest og spruttrekk.

Det er 4 plasser totalt. 2 er reservert og 2 plasser er ledig. 0 avventer godkjenning.

Påmelding

1. Velg antall plasser. Det er ikke mulig å velge fler enn det som er ledig. Dersom det ikke er ledige kajakker, kommer ikke leie av kajakk opp som mulig valg.
2. Fyll ut informasjon for hver deltaker og for bestiller.
3. Klikk på Kjøp og vent til du kommer til PayPal
4. Betal med kort eller PayPal konto. Du får en e-post med kvittering. Hvis du ikke ønsker å opprette PayPal-konto, må du betale på PC, ikke mobil

Bestilling er stengt for denne hendelsen.